Going at it with CiviCooP & CiviCRM

Build a Great contactdatabase and use it Effectively

Together with your organisation, step by step, we'll work toward an effective use of your contactdata. We join you as a family member and bring knowledge and skills on CiviCRM. You bring knowledge of your organisation and the dream of its future.Together we'll decide how to get it done!

Wat kan CiviCRM eigenlijk?

Veel… heel erg veel! Bij veel mensen die CiviCRM voor het eerst zien, zien we elke keer weer verbazing over de hoeveelheid en de kwaliteit van de gratis beschikbare functionaliteit. Hieronder een korte samenvatting

crowd-2045499_1920

Alle contacten

Alle contacten van een organisatie: leden, overheid, leveranciers, vrijwilligers, medewerkers en hoe zij zich tot elkaar en de organisatie verhouden.

Lees meer...

Evenementen

CiviCRM helpt evenementen organisaeren – deelnemers schrijven zich in en kunnen betalen. Er is een lijst met deelnemers, betalingen en naambadges.

Lees meer...

Ledenbeheer

Leden van de organisatie in een handzaam overzicht, inclusief betalingen, verlenging of herinneringen daarvoor, verschillende types van leden en kortingen op basis van lidmaatschap

lees meer...

Fondsenwerving

Fondsenwerving op basis van campagnes, webpagina’s, online betalingen, donor-journeys en bulkmail.

lees meer...

Bulkmail

Nog steeds een belangrijk instrument om communicatie met de achterban te stimuleren. CiviCRM gebruikt een moderne nieuwsbrieven functie. 

Lees meer...

En nog veel meer...

En dat is er nog veel meer functionaliteit die CiviCRM in zich heeft of die met honderden extensies uitgebreid kan worden. 

Read More

Zij gingen u voor en zijn blij met het effect van Civicrm en CiviCoop

Denk eens met ons mee?

Met alle plezier komen we bij jullie langs om kennis te maken, jullie toekomstbeeld uit te wisselen, onze kijk op implementeren, de problemen die opgelost moeten worden en een tijdspad te bespreken.

Close Menu