What is CiviCooP

Engels

CiviCooP, of met onze officiële naam 'Coöperatieve CiviCooP U.A' is een coöperatief samenwerkingsverband waarin we onze klanten ondersteunen met CiviCRM.

CiviCRM is open source relatiebeheer software gericht op de non-profit (zie Wat is CiviCRM of http://www.civicrm.org). We helpen onze klanten met:

  • het hosten van CiviCRM
  • het inrichten en implementeren van CiviCRM
  • het ontwikkelen van CiviCRM maatwerk en/of kleine aanpassingen
  • ontwikkelen en geven van CiviCRM trainingen
  • functioneel advies over CiviCRM
  • ondersteuning in het dagelijks gebruik van CiviCRM

Wil je daar meer van weten? Dan vinden we het heel fijn als je contact met ons opneemt!

CiviCooP is opgericht door Barnworks, Bosqom en EE-atWork. Vanuit die samenstelling heeft CiviCooP al ruim zijn sporen verdiend op het gebied van CiviCRM, webontwikkeling, projectmanagement, hosting en ondersteuning.

In de toekomst is onze doelstelling dat meerdere partijen (ZZP-ers, kleinere bedrijven) lid kunnen worden van CiviCooP zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze gezamenlijke kracht! En natuurlijk dat wij onderling allemaal gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Immers....1 + 1 = 3!

CiviCooP is en blijft actief in de CiviCRM community. Dat doen we door forumpost te beantwoorden, bugs op te lossen, deel te nemen aan het CiviCRM IRC kanaal, documentatie bij te werken, bijeenkomsten te organiseren en mee te doen met CiviCRM sprints. Meer over de CiviCRM community is te lezen op http://civicrm.org/participate/community